Inbjudan

Blinken - Blekinges inkubator för ASF

Kom till Ronneby den 16 februari och delta!

Nu startar Blinken – inkubatorsverksamheten som stödjer er som driver ASF i Blekinge. Blinken är en mötesplats där ni får tillgång till kompetenshöjning, affärsutveckling, möteslokaler, föredrag och föreläsningar, direktkontakt med personer på AF, kommunerna och affärsutvecklande aktörer. Allt för att utveckla och stödja era arbetsintegrerande sociala företag!

Torsdagen den 16 februari samlas vi på Business Ronneby (Soft Center, sektion I) för att presentera innehållet i Blinken och bjuda på aktiviteter som hör hemma i vår inkubator som är en del av vårt ERUF-projekt Social inkludering och tillväxt i Blekinge. Dagen bjuder på:

• Lunch och nätverkande

• Karin Blomdahl, sektionschef på AF Blekinge berättar om Blinkens nya handledarutbildning för er som driver ASF

• Träffa näringslivs- och arbetsmarknadsavdelningarna som stöttar ASF i era kommuner

• Delta i affärsutvecklingsworkshop som Mikael Espenkrona, Ronneby kommun/SEFI håller i

• Lyssna till ASF Stadsnära Lantgården från Lidköping – utsett till årets kooperativ 2016!

Alla som äger och driver ASF i Blekinge är inbjudna – även ni som är på gång med en ny affärsidé men som ännu inte hunnit starta. Till lunchen kl. 12.30 – 13.15 är också era medarbetare, praktikanter och arbetstränande välkomna! Vi gör då plats för alla i cafédelen på Business Ronneby.

Anmälan görs via mail eller telefon till Louise Sandholm Lindell, projektledare Social inkludering och tillväxt i Blekinge. Lämna uppgift om vem (namn) som kommer att vara med hela dagen, samt namn på de personer som kommer till lunchen.

Tfn. 073-429 21 65, e-post: louise.sandholm-lindell@coompanion.se

Se inbjudan och program här: 

Intresserad av projektets nyhetsbrev?

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form